ArjanFotografie.nl

Natuur, Landschap, Dieren, Architectuur & Specials

Wat ik doe?Ik hou van het fotograferen van landschappen, natuur, architectuur en zo nu en dan sport en evenementen. Soms ga ik er alleen op uit om te fotograferen, maar ook regelmatig met vrienden of tezamen met leden van de fotoclub Almere.
Sinds kort heb ik me ook wat meer toegelegd op het maken van portretten in het dagelijks leven of in de studio. Inmiddels heb ik een aantal keren gewerkt met modellen maar ook mijn eigen zoon fungeert vaak als model.

Hoe ik doe wat ik doe?Camera's, professionele lenzen, filters, megapixels, statieven, bewerkingssoftware zijn de diverse ingrediënten voor mijn fotografie.
Het is altijd weer de kunst en uitdaging om de mix van deze ingrediënten op het juiste moment te gebruiken teneinde foto's te creëren die mijn weergave van de werkelijk vormen.


Waarom ik doe wat ik doe?Ik vind niets leuker dan momenten te vangen in foto's. In de wereld om je heen is geen dag hetzelfde. Ik vind het leuk om herinneringen vast te leggen en verhalen te vertellen met mijn beelden. Mijn verhaal van een moment of meerdere foto's gedurende langere tijd van een bepaald onderwerp of thema door het oog van de lens. Het liefst zo eenvoudig en doeltreffend mogelijk, sprekende beelden met een vorm van esthetiek.

© 2011 Arjan Kraster Stuur een e-mail