ArjanFotografie.nl

Natuur, Landschap, Dieren, Architectuur & Specials

Kruiend ijs in het IJsselmeer bij Hindeloopen - Friesland

20120217 Hindeloopen Kruiend Ijs-073Zoals vorige week al aangekondigd nog twee foto’s van kruiend ijs in het IJsselmeer bij Hindeloopen. De lichtomstandigheden waren zo midden op de dag met de felle zon niet echt optimaal. Derhalve slechts twee foto’s van het kruiend ijs aldaar. De foto’s zijn geplaatst in de groep Landschappen\Friesland.

Arctische beelden van het Markermeer bij Almere

IMG_1499_HDR


Afgelopen dagen de laatste kans benut om foto’s te maken van het kruiend ijs in het Markermeer en IJsselmeer. De foto’s van het Markermeer zijn geplaatst in de groep Flevoland\Markermeer. De foto’s van het Ijsselmeer volgen later deze week.

Ingezoomd op het Ijs - Markmeer Flevoland

20120204 Markermeer-012

Tijdens het fotograferen aan het Markermeer ook gebruik gemaakt van het mooie licht dat weerspiegelde in het het ijs. Ik heb van deze middag drie foto’s toegevoegd aan de groep Natuur\Wintermacro’s.

Winterse landschappen aan het Markermeer, Flevoland

20120204 Markermeer-018

Heb de hele week al uitgekeken naar het moment dat ik even kon gaan fotograferen. En het was de moeite waard afgelopen zaterdag. Er vormde zich een mooi contrast van de warme kleuren van de zonsondergang en het wit van de sneeuw. De resultaten vind je terug bij landschappen\Flevoland\Markermeer.

© 2011 Arjan Kraster Stuur een e-mail